BEGINNEN MET HET DRAGEN VAN CONTACTLENZEN

Begin vandaag nog met het gratis uitproberen van ACUVUE® contactlenzen.

Laat u helpen door een opticien bij het uitzoeken van de juiste ACUVUE® contactlenzen.

† Aanpaskosten kunnen van toepassing zijn en zijn niet inbegrepen. 1 proefpaar per persoon. 18+. Onder voorbehoud van goedkeuring door de opticien. Volledige voorwaarden.
‡ Alle ACUVUE® contactlenzen zijn voorzien van een Klasse 1 of Klasse 2 UV-filter om bescherming te bieden tegen schadelijke UV-straling die het hoornvlies en het oog binnendringt. UV-absorberende contactlenzen zijn GEEN vervanging voor beschermende UV-absorberende brillen, zoals een skibril of een zonnebril met UV-blok, aangezien zij het oog en het gebied eromheen niet volledig bedekken. U dient dus UV-bescherming (zonnebril) te dragen zoals wordt aangeraden door uw opticien.

1. Patel S, Henderson R, Bradley L, Galloway B, Hunter L. Effect of visual display unit use on blink rate and tear stability. Optom Vis Sci. 1991;68(11):888-892.
2. JJV Data on File 2016. Gebruik van ACUVUE® OASYS in uitdagende/rokerige omgevingen.
3. JJV Data on File 2018. Materiaaleigenschappen: ACUVUE® OASYS contactlenzen met HYDRACLEAR® Plus, ACUVUE® OASYS with Transitions Light Intelligent Technology™, en andere herbruikbare contactlenzen.
4. JJV Data on File 2018. Overeenkomsten tussen Mucine en Poly(N-Vinyl Pyrrolidon) (PVP).
5. JJV Data on File 2017. Een 4-weekse gerandomiseerde, gemaskeerde, gecontroleerde, cross-over onderzoek naar het dagelijks dragen van ACUVUE® OASYS vs. ULTRA; n=127 proefpersonen die meer dan of gelijk aan 8 uur per dag gebruik maakten van digitale apparaten tijdens de onderzoeksperiode.
6. JJV Data on File 2018. Blink RevitaLens® MPDS Compatibiliteit & Klinische Prestaties met herbruikbare ACUVUE® contactlenzen.
7. Berntsen DA, Hickson-Curran SB, Jones LW, et al. Subjective Comfort and Physiology with Modern Contact Lens Care Products. Optom Vis Sci. 2016;93(8):809-819.
8. JJV Data on File 2017. 1 maand durend multicenter onderzoek naar het dagelijks gebruik van senofilcon C torische contactlenzen met RevitaLens OcuTec MPDS, gedragen gedurende 30 dagen. N=130 gebruikelijke zachte torische contactlensdragers in de VS.
9. JJV data on File 2016. 1 maand durende multicenter onderzoek naar het dagelijks gebruik van comfilcon A torische contactlenzen met RevitaLens OcuTec MPDS, n=95 gebruikelijk zachte contactlensdragers in de VS.

Productafbeeldingen dienen alleen ter illustratie.

Belangrijke informatie voor dragers van contactlenzen: ACUVUE® contactlenzen kunnen worden gebruikt voor zichtcorrectie. Een contactlensspecialist zal bepalen of contactlenzen geschikt zijn voor u. In zeldzame gevallen kunnen er bij het dragen van contactlenzen ernstige oogproblemen ontstaan. Om deze problemen te helpen voorkomen, dient u zich te houden aan het draag- en vervangschema en de instructies over de juiste lensverzorging. Draag geen contactlenzen als u een ooginfectie, een oogziekte of systemische ziekte heeft die het oog kan aantasten, of als u allergisch bent voor een van de ingrediënten. Als u oogklachten, overmatig tranen, zichtsveranderingen, roodheid of andere oogproblemen ervaart, verwijder dan de lenzen en neem onmiddellijk contact op met uw oogzorgspecialist. Lees voor meer informatie, inclusief waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen, zorgvuldig Het instructieboekje voor lensdragers dat beschikbaar is op de ACUVUE® website: acuvue.be

Belangrijke veiligheidsinformatie: Gebruik ACUVUE® RevitaLens MPDS voor de verzorging van zachte (hydrofiele) contactlenzen, inclusief siliconenhydrogellenzen (om uw lenzen te desinfecteren, reinigen, spoelen en bewaren). Als u allergisch bent voor een van de ingrediënten in ACUVUE® RevitaLens MPDS, gebruik deze dan niet. Om ernstige oogproblemen te voorkomen, is het essentieel dat u de aanwijzingen van uw contactlensspecialist en alle instructies op het etiket opvolgt voor het juiste gebruik van lenzen en lensverzorgingsproducten, inclusief de lenshouder. Als er oogirritatie of een oogaandoening optreedt, stop dan onmiddellijk met het dragen van de lenzen en neem contact op met uw oogzorgspecialist. Voor het correct gebruik van dit product en een volledige lijst van voorzorgsmaatregelen, dient u de bijsluiter zorgvuldig te lezen die bij het product wordt geleverd. Bewaar deze bijsluiter.

ACUVUE® en ACUVUE® OASYS with HYDRACLEAR® PLUS zijn geregistreerde handelsmerken van Johnson & Johnson. © Johnson & Johnson  2023. PP2023MLT4644