Waarom kiezen voor ACUVUE® contactlenzen?

Waarop is het ontwerp van onze contactlenzen geïnspireerd?

Uw ogen zijn onze inspiratie. Al meer dan 30 jaar werken wij onvermoeibaar aan het ontwikkelen van contactlenzen die in harmonie werken met uw unieke ogen, uw leefstijl en uw behoefte aan zichtcorrectie. Wij begrijpen hoe belangrijk uw zicht voor u is en we hebben ons als missie gesteld om 's werelds meest toonaangevende contactlensbedrijf te zijn, toegewijd aan het ontwikkelen van producten van de hoogste kwaliteit.

Ogen met gevoeligheden ondersteunen

Onze contactlenzen zijn ontworpen om samen te werken met uw ogen, voor een comfortabele oplossing om zonder bril zowel dichtbij als veraf te kunnen zien. Als u het idee hebt dat uw ogen een neiging hebben tot gevoeligheid, irritatie of allergieën, dan hebben wij ook producten voor u.

Comfort in veeleisende omgevingen

U wilt dat uw contactlenzen comfortabel aanvoelen, maar soms kunnen lange uren met digitale apparaten of in een droge en stoffige omgeving een extra uitdaging vormen voor de door u gekozen lenzen. Klik hieronder voor een overzicht van onze producten die zijn ontworpen om uw ogen comfortabel aan te laten voelen, ook in een veeleisende omgeving.

Draagtijd maximaliseren

Zoekt u naar herbruikbare lenzen die uw lange dagen kunnen bijhouden? Klik hieronder voor een overzicht van onze producten die zijn ontworpen om wekenlang comfortabel te blijven.

BEGINNEN MET HET DRAGEN VAN CONTACTLENZEN

Begin vandaag nog met het gratis uitproberen van ACUVUE® contactlenzen.

† Houd er rekening mee dat er kosten voor professioneel oogonderzoek en aanpassing in rekening gebracht kunnen worden. Uitsluitend voor inwoners van België vanaf 18 jaar. Eén proefpaar per persoon. Toelating afhankelijk van goedkeuring door een opticien. Uitsluitend via deelnemende opticiens.

PP2023MLT7043