Wanneer je goed kunt zien, krijg je betere ervaringen en sterkere connecties met anderen. Het geeft vertrouwen waarmee je de wereld door een andere lens kunt zien: koester dat en geniet van de momenten die belangrijk zijn.

GO SEE

Leg elk detail vast, ontdek en laat je verrassen. Geniet van de contacten met anderen en koester wat u samen deelt. Met uw ACUVUE® contactlenzen zit niets u in de weg waardoor u de vrijheid hebt om volledig te ervaren wat het belangrijkst is.

Kies de contactlenzen ontworpen voor uw levensstijl.

Zie alle belangrijke momenten

Leg elk detail vast en zorg ervoor dat u op uw best bent tijdens die belangrijkste momenten met uw dierbaren.

Geniet van de bewegingsvrijheid

Met uw contactlenzen kunt u alle details zien, nog meer ontdekken en nog meer inspiratie opdoen.

Sta met beide benen op de grond

Vertrouw op uw zicht en ga uitdagingen aan met een nieuw perspectief. Leg contacten met vrienden of collega’s en zie de relatie opbloeien door de ervaringen die u deelt.

Ontdek het verschil en begin vandaag nog met contactlenzen

Met contactlenzen beginnen is gemakkelijker dan u denkt. U kunt vol vertrouwen starten met een gratis proefpaar ACUVUE® lenzen en ze geheel vrijblijvend proberen. We kunnen u zelfs helpen om een opticien bij u in de buurt te vinden.

BEGIN HIER UW ERVARING MET CONTACTLENZEN

Begin vandaag nog met het gratis† uitproberen van ACUVUE® contactlenzen.

Laat u helpen door een opticien bij het uitzoeken van de juiste ACUVUE® contactlenzen.

†Houd er rekening mee dat er kosten voor professioneel oogonderzoek en aanpassing in rekening gebracht kunnen worden. Uitsluitend voor inwoners van Nederland vanaf 18 jaar. Eén proefpaar per persoon. Toelating afhankelijk van goedkeuring door een opticien. Uitsluitend via deelnemende opticiens.