Skip to main content

Hallo. Zoekt u iets? Klik hier
Mooi! Waar kunnen wij u mee helpen?
U bent hier aan het juiste adres
Bekijk de ‘tips voor nieuwe dragers’ voor een goed begin van uw contactlenservaring.
Meer informatie over de reiniging en verzorging van uw contactlenzen.

ACUVUE® VITA™ avec technologie HydraMax™

ACUVUE® VITA™ contactlenzen met HydraMax™-technologie

BEGINNEN MET HET DRAGEN VAN CONTACTLENZEN

Begin vandaag nog met het gratis uitproberen van ACUVUE® contactlenzen.

Laat u helpen door een opticien bij het uitzoeken van de juiste ACUVUE® contactlenzen.

Houd er rekening mee dat er kosten voor professioneel oogonderzoek en aanpassing in rekening gebracht kunnen worden. Uitsluitend voor inwoners van België vanaf 18 jaar. Eén proefpaar per persoon. Toelating afhankelijk van goedkeuring door een opticien. Uitsluitend via deelnemende opticiens.

1. JJV data on file 2016; evaluatie bij verstrekking voor 30 dagen, DW-onderzoek maandelijkse vervanging, n = 533 dragers van SiH-contactlenzen in de VS. Superieure comfortscores in enquête over CLUE™ en MR vs. 3 SiH-maandlenzen in totaal voor alle tijdpunten (p < 0,05).

2. JJV data on file 2016, HydraMax™ technologie.

**Versus 3 veel verkochte silicone hydrogel maandlenzen.

* Alle ACUVUE® contactlenzen zijn voorzien van een Klasse 1 of Klasse 2 UV-filter om bescherming te bieden tegen schadelijke UV-straling die het hoornvlies en het oog binnendringt. UV-absorberende contactlenzen zijn GEEN vervanging voor beschermende UV-absorberende brillen, zoals een skibril of een zonnebril met UV-blok, aangezien zij het oog en het gebied eromheen niet volledig bedekken. U dient dus UV-bescherming (zonnebril) te dragen zoals wordt aangeraden door uw opticien.