1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL

BEGINNEN MET HET DRAGEN VAN CONTACTLENZEN

Begin vandaag nog met het gratis† uitproberen van ACUVUE® contactlenzen.

Laat u helpen door een opticien bij het uitzoeken van de juiste ACUVUE® contactlenzen.

† Aanpaskosten kunnen van toepassing zijn en zijn niet inbegrepen. 1 proefpaar per persoon. 18+. Onder voorbehoud van goedkeuring door de opticien. Volledige voorwaarden.
* ClinicalTrials.gov is een website die wordt onderhouden door de NIH. De 11 klinische studies evalueerden subjectief comfort als primair of secundair eindpunt voor de
1-DAY ACUVUE MOIST contactlensfamilie (ALLEEN sferisch) versus producten van concurrenten. Beoordeling uitgevoerd op 31 oktober 2022.
# Vraag uw contactlensspecialist of uw contactlenzen ook in een 90-pack verkrijgbaar zijn.
‡ Alle ACUVUE® contactlenzen zijn voorzien van een Klasse 1 of Klasse 2 UV-filter om bescherming te bieden tegen schadelijke UV-straling die het hoornvlies en het oog binnendringt. UV-absorberende contactlenzen zijn GEEN vervanging voor beschermende UV-absorberende brillen, zoals een skibril of een zonnebril met UV-blok, aangezien zij het oog en het gebied eromheen niet volledig bedekken. U dient dus UV-bescherming (zonnebril) te dragen zoals wordt aangeraden door uw opticien.
^ Algemene Voorwaarden zijn van toepassing, ga naar acuvue.be/beginnen-met-contactlenzen/geld-terug-garantie

1. JJV Data on File 2015. 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL Pasvorm en prestatie.
2. JJV Data on File 2021. Dual action Technology en ''Cushion of Moisture'' Beschrijving voor de 1-DAY ACUVUE® MOIST contactlensfamilie..
3. JJV Data on file 2022. Materiaaleigenschappen en ontwerpkenmerken van 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL en ACUVUE® OASYS MAX 1-Day MULTIFOCAL contactlenzen en andere daglenzen voor presbyopie, V3.0 20 april 2022.

Belangrijke informatie voor dragers van contactlenzen: ACUVUE® contactlenzen kunnen worden gebruikt voor zichtcorrectie. Een contactlensspecialist zal bepalen of contactlenzen geschikt zijn voor u. In zeldzame gevallen kunnen er bij het dragen van contactlenzen ernstige oogproblemen ontstaan. Om deze problemen te helpen voorkomen, dient u zich te houden aan het draag- en vervangschema en de instructies over de juiste lensverzorging. Draag geen contactlenzen als u een ooginfectie, een oogziekte of systemische ziekte heeft die het oog kan aantasten, of als u allergisch bent voor een van de ingrediënten. Als u oogklachten, overmatig tranen, zichtsveranderingen, roodheid of andere oogproblemen ervaart, verwijder dan de lenzen en neem onmiddellijk contact op met uw oogzorgspecialist. Lees voor meer informatie, inclusief waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen, zorgvuldig Het instructieboekje voor lensdragers dat beschikbaar is op de ACUVUE® website: acuvue.be.

ACUVUE®, 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL en LACREON™ zijn geregistreerde handelsmerken van Johnson & Johnson. © Johnson & Johnson 2023. PP20231DAVM4094