1-DAY ACUVUE® MOIST

1-Day ACUVUE® MOIST

BEGINNEN MET HET DRAGEN VAN CONTACTLENZEN

Begin vandaag nog met het gratis uitproberen van ACUVUE® contactlenzen.

Laat u helpen door een opticien bij het uitzoeken van de juiste ACUVUE® contactlenzen.

* Source Euromonitor International Limited; gebaseerd op een onderzoek uitgevoerd in sept-nov 2022; "wereld" en "wereldwijd" vertegenwoordigen markten die goed zijn voor 78% van het totaal aantal daglenzen in 2022.
^ 14 klinische studies geplaatst op ClinicalTrials.gov, een website onderhouden door de NIH, evalueerden subjectief comfort als primair of secundair eindpunt voor 1-DAY ACUVUE® MOIST contactlensfamilie (sferisch, astigmatisme en multifocal) versus producten van concurrenten. Gepubliceerde onderzoeken omvatten vergelijkingen tussen etafilcon A en nelfilcon A, omafilcon A, hilafilcon B, ocufilcon D en nesofilcon A. Beoordeling uitgevoerd per 31 oktober 2022.
± Alle ACUVUE® contactlenzen zijn voorzien van een Klasse 1 of Klasse 2 UV-filter om bescherming te bieden tegen schadelijke UV-straling die het hoornvlies en het oog binnendringt. UV-absorberende contactlenzen zijn GEEN vervanging voor beschermende UV-absorberende brillen, zoals een skibril of een zonnebril met UV-blok, aangezien zij het oog en het gebied eromheen niet volledig bedekken. U dient dus UV-bescherming (zonnebril) te dragen zoals wordt aangeraden door uw opticien.
† Aanpaskosten kunnen van toepassing zijn en zijn niet inbegrepen. 1 proefpaar per persoon. 18+. Onder voorbehoud van goedkeuring door de opticien. Volledige voorwaarden.
# Vraag uw contactlensaanpasser of uw contactlenzen ook in een 90 pack verkrijgbaar zijn.
+ Algemene Voorwaarden zijn van toepassing, ga naar https://www.acuvue.be/beginnen-met-contactlenzen/geld-terug-garantie.

1. JJV Data on File 2021. Dual Action Technology en "Cushion of Moisture" Beschrijving voor 1-DAY ACUVUE® MOIST contactlensfamilie.
2. JJV Data on File 2020. ACUVUE® Eye-Inspired Innovations.
3. JJV Data on File 2022. Materiaal Eigenschappen: 1-DAY ACUVUE® MOIST, 1-DAY ACUVUE® TruEye, ACUVUE® OASYS 1-Day met HydraLuxe™ Technology en ACUVUE® OASYS MAX 1-Day met TearStable™ Technologie contactlenzen.

Belangrijke informatie voor dragers van contactlenzen: ACUVUE® contactlenzen kunnen worden gebruikt voor zichtcorrectie. Een contactlensspecialist zal bepalen of contactlenzen geschikt zijn voor u. In zeldzame gevallen kunnen er bij het dragen van contactlenzen ernstige oogproblemen ontstaan. Om deze problemen te helpen voorkomen, dient u zich te houden aan het draag- en vervangschema en de instructies over de juiste lensverzorging. Draag geen contactlenzen als u een ooginfectie, een oogziekte of systemische ziekte heeft die het oog kan aantasten, of als u allergisch bent voor een van de ingrediënten. Als u oogklachten, overmatig tranen, zichtsveranderingen, roodheid of andere oogproblemen ervaart, verwijder dan de lenzen en neem onmiddellijk contact op met uw oogzorgspecialist. Lees voor meer informatie, inclusief waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen, zorgvuldig Het instructieboekje voor lensdragers dat beschikbaar is op de ACUVUE® website: acuvue.be

ACUVUE®, ACUVUE® MOIST en LACREON™ Technology zijn geregistreerde handelsmerken van Johnson & Johnson © Johnson & Johnson 2023. PP20231DAVM4093