BEGINNEN MET HET DRAGEN VAN CONTACTLENZEN

Begin vandaag nog met het gratis uitproberen van ACUVUE® contactlenzen.

Laat u helpen door een opticien bij het uitzoeken van de juiste ACUVUE® contactlenzen.

Houd er rekening mee dat er kosten voor professioneel oogonderzoek en aanpassing in rekening gebracht kunnen worden. Uitsluitend voor inwoners van België vanaf 18 jaar. Eén proefpaar per persoon. Toelating afhankelijk van goedkeuring door een opticien. Uitsluitend via deelnemende opticiens.

1. JJV data on file 2017. LACREON® technologie van 1-DAY ACUVUE® MOIST
2. JJV data on file 2015. Uitwerking van lysozyme op 1-DAY ACUVUE® MOIST met LACREON® (in vitro)
3. LACREON® technologie is de merknaam van Johnson & Johnson Vision voor haar gepatenteerde technologie waarbij een waterhoudend bestanddeel, vergelijkbaar met wat men ook aantreft in natuurlijke tranen, verweven is in het beproefde etafilcon A materiaal.

* Alle ACUVUE® contactlenzen zijn voorzien van een Klasse 1 of Klasse 2 UV-filter om bescherming te bieden tegen schadelijke UV-straling die het hoornvlies en het oog binnendringt. UV-absorberende contactlenzen zijn GEEN vervanging voor beschermende UV-absorberende brillen, zoals een skibril of een zonnebril met UV-blok, aangezien zij het oog en het gebied eromheen niet volledig bedekken. U dient dus UV-bescherming (zonnebril) te dragen zoals wordt aangeraden door uw opticien.