ACUVUE® OASYS MAX 1-DAY CONTACTLENZEN

Het leven vraagt meer van onze ogen

Online en offline, binnen en buiten, onder alle lichtomstandigheden, onze ogen staan altijd aan. U hebt daarom meer nodig van uw contactlenzen. Onze nieuwste innovatie op het gebied van contactlenzen maakt gebruik van een ongekende combinatie van twee nieuwe technologieën2: TearStable™ Technologie en OptiBlue™ Lichtfilter. De gepatenteerde TearStable™ Technologie biedt de hele dag door comfort1 en het OptiBlue™ Lichtfilter verbetert de visuele helderheid#1.

MAX comfort. MAX helderheid#1.

Gegarandeerd tevreden of uw geld terug

Wij weten zo zeker dat u blij zult zijn met uw ACUVUE® contactlenzen dat wij u een tevredenheidsgarantie aanbieden! Als u niet 100% tevreden bent met uw lenzen, geven wij u uw geld terug.

Vraag naar de voorwaarden.
† Houd er rekening mee dat er kosten voor professioneel oogonderzoek en aanpassing in rekening gebracht kunnen worden. Uitsluitend voor inwoners van Nederland vanaf 18 jaar. Eén proefpaar per persoon. Toelating afhankelijk van goedkeuring door een opticien. Uitsluitend via deelnemende opticiens.
# Versus ACUVUE® OASYS 1-Day

1. JJV Data on File. CSM Subjectieve Reacties ACUVUE® OASYS MAX 1-Day Contactlenzen - Retrospectieve meta-analyse.
2. JJV Data on File 2022. Materiaaleigenschappen: 1-DAY ACUVUE® MOIST, 1-DAY ACUVUE® TruEye®, ACUVUE® OASYS 1-Day met HydraLuxe™ Technologie en ACUVUE® OASYS MAX 1-Day met TearStable™ Technologie contactlenzen en andere merken daglenzen.

Belangrijke informatie voor dragers van contactlenzen: ACUVUE® contactlenzen kunnen worden gebruikt voor zichtcorrectie. Een oogzorgspecialist zal bepalen of contactlenzen geschikt zijn voor u.
Hoe moet ik mijn lenzen gebruiken? Volg het draag- en vervangingsschema en de instructies voor het juiste onderhoud van de lenzen als gegeven door uw oogzorgspecialist en volgens de productinformatie die beschikbaar is in Het instructieboekje voor lensdragers.
Zijn er risico's verbonden aan het dragen van contactlenzen? Hoewel zeldzaam, kunnen er ernstige oogproblemen optreden bij het dragen van contactlenzen. Daarom is het belangrijk met uw oogzorgspecialist te praten over het correct en veilig dragen van contactlenzen en over hoe u uw lenzen moet onderhouden.
Wie mag geen contactlenzen dragen? Alleen uw contactlensspecialist kan bepalen of contactlenzen geschikt zijn voor u. Draag GEEN contactlenzen als u een ooginfectie, een oogziekte of systemische ziekte heeft die het oog kan aantasten, of als u allergisch bent voor een van de ingrediënten van het product. Als u oogklachten, overmatig tranen, zichtsveranderingen, roodheid of andere oogproblemen ervaart, verwijder dan de lens en neem onmiddellijk contact op met uw oogzorgspecialist.

PP2023MLT5597