Herontdek het zicht dat u gewend was

Vroeg of laat overkomt het ons allemaal. Het wordt steeds moeilijker om de menukaart te kunnen lezen in een schaars verlicht restaurant of u hebt moeite om in de supermarkt de etiketten te ontcijferen. Dit zijn veel voorkomende signalen van presbyopie.

Er zijn 6 veel voorkomende symptomen die wijzen op presbyopie:

Geen zorgen als dit u bekend in de oren klinkt. Merkt u dat uw zicht verandert naarmate u ouder wordt? De oplossing hoeft niet een nieuwe leesbril te zijn. ACUVUE® Multifocal contactlenzen zijn gemaakt voor scherp zicht dichtbij, veraf en alles ertussenin1, wat betekent dat u alles weer kunt zien zoals u gewend was.

Wat is presbyopie?

Presbyopie is een natuurlijke aandoening die zich voordoet als we ouder worden. Bij het vorderen van de leeftijd wordt de lens in het oog iets dikker en minder flexibel. Daardoor kan deze minder goed van vorm veranderen, waardoor het moeilijker wordt om te focussen.

BEGINNEN MET HET DRAGEN VAN CONTACTLENZEN

Begin vandaag nog met het gratis† uitproberen van ACUVUE® contactlenzen.

Laat u helpen door een opticien bij het uitzoeken van de juiste ACUVUE® contactlenzen.

* Alle ACUVUE® contactlenzen zijn voorzien van een Klasse 1 of Klasse 2 UV-filter om bescherming te bieden tegen schadelijke UV-straling die het hoornvlies en het oog binnendringt. UV-absorberende contactlenzen zijn GEEN vervanging voor beschermende UV-absorberende brillen, zoals een skibril of een zonnebril met UV-blok, aangezien zij het oog en het gebied eromheen niet volledig bedekken. U dient dus UV-bescherming (zonnebril) te dragen zoals wordt aangeraden door uw opticien.

Houd er rekening mee dat er kosten voor professioneel oogonderzoek en aanpassing in rekening gebracht kunnen worden. Uitsluitend voor inwoners van Nederland vanaf 18 jaar. Eén proefpaar per persoon. Toelating afhankelijk van goedkeuring door een opticien. Uitsluitend via deelnemende opticiens. Algemene voorwaarden

# n=378
± n=172

1. JJV Data on file 2020. ACUVUE® OASYS MULTIFOCAL Fit and Performance Claims.
2. JJV Data on File 2022. Subjectieve op zichzelf staande claims voor ACUVUE® OASYS MAX 1-Day MULTIFOCAL contactlenzen - Verkennende meta-analyse.
3. JJV Data on file 2020. ACUVUE® PUPIL OPTIMIZED DESIGN TECHNOLOGIE. JJVC contactlenzen, ontwerpkenmerken en bijbehorende voordelen.