Als je klaar bent bij de afspraak met de opticien en je hebt een opgewonden en/of angstig gevoel over het uitproberen van jouw nieuwe contactlenzen bij je thuis, weet dan dat je niet de enige bent! Het vergt soms enige oefening voordat je de routine in de vingers hebt, maar het moment dat je voor het eerst jouw contactlenzen indoet en alle geweldige voordelen daarvan ervaart, dan zal je dit nooit meer vergeten.

RESULTATEN DIE DE
MOEITE WAARD ZIJN

Misschien maak je je zorgen over hoe comfortabel ze zullen voelen of heb je moeite om iets op jouw oog te leggen? Het is heel gewoon dat je dit denkt, maar je zult al snel merken dat jouw contactlenzen niet alleen ongelooflijk comfortabel zijn, maar ook eenvoudig in te doen en uit te halen zijn.


HULP NODIG?

Hoewel er veel manieren zijn om jouw contactlenzen in te doen en uit te halen, delen onze huidige contactlensdragers graag een paar goede tips met jou.

COMFORTABEL BLIJVEN

Naarmate je gewend raakt aan een leven met contactlenzen, kunnen er dingen zijn in jouw dagelijkse leven die het comfortniveau van jouw ogen beïnvloeden. Bekijk onze tips voor het behoud van gelukkige, gezonde ogen.


JOUW NIEUWE LEVEN MET CONTACTLENZEN

Zo reinig en verzorg je jouw lenzen

Nog vragen over contactlenzen?