Als uw ogen stralen, doet u dat ook

Accentueer de natuurlijke schoonheid van uw ogen met 1-DAY ACUVUE® DEFINE™. Ons nieuwe concept zorgt voor een scherper en helderder contactlensontwerp dat uw ogen laat sprankelen. 1-DAY ACUVUE® DEFINE™ accentueert de glans in uw ogen. Met een innovatieve combinatie van lichteffectpatronen en een scherp afgetekende donkere buitenste ring, helpt dit opmerkelijke nieuwe ontwerp uw ogen beter uitkomen om zo uw eigen unieke look te creëren.

 

Zes redenen om te kiezen voor 1-DAY ACUVUE® DEFINE™ met LACREON®

 
Schoonheid

1-DAY ACUVUE® DEFINE™ contactlenzen accentueren uw ogen op een subtiele manier, voor een stralender en opvallender uiterlijk.

Gezondheid

Daglenzen, de gezondste manier om contactlenzen te dragen.

Comfort

Innovatief vochtkussentje zorgt de hele dag door voor uitzonderlijk comfort.

Zicht

Correctie van uw ver- of bijziendheid1 met een contactlens van de hand van ACUVUE® – het contactlensmerk waar het gros van de contactlensspecialisten op vertrouwt.2

UV-bescherming

UV-filter helpt uw ogen te beschermen tegen de schadelijke zonnestralen.*

Een merk waar u op kunt bouwen

1-DAY ACUVUE® DEFINE™ contactlenzen zijn een product van ACUVUE® – het grootste contactlensmerk ter wereld.3

 

* Alle ACUVUE® contactlenzen zijn voorzien van een UV-filter om bescherming te bieden tegen aantasting van de cornea en het oog door schadelijke UV-straling. UV-absorberende contactlenzen zijn GEEN vervanging voor beschermende UV-absorberende brillen, zoals een skibril of zonnebril met UV-blok, aangezien zij het oog en het gebied eromheen niet volledig bedekken. U  dient de UV-absorberende brillen te blijven gebruiken zoals aangegeven door uw contactlensspecialist. 1 Sommige lensdragers kunnen een klein verschil merken in algehele zichtkwaliteit vergeleken met een kleurloze contactlens. 2 JJVC Data on file 2013. Onderzoek uitgevoerd 2012 door Millward Brown, onafhankelijk marktonderzoeksbureau, onder contactlensspecialisten (n=1202) in Frankrijk, Duitsland, Italië, Polen, Rusland, Spanje en het VK. 42% zette het merk ACUVUE® op de 1e plaats na de grootste concurrent Alcon die door 21% op de 1e plaats werd gezet; p<0,05 3 JJVC Data on file. Interne analyse op basis van gegevens van onafhankelijke derden, juli 2012 tot juni 2013.